MER BRYLLUP

Bryllup fra kr 6000,-

Bryllup - din drømmedag.

Jeg elsker å fotografere bryllup.

Hvis du liker fotografiene mine, stemningen, lyset, den naturlige redigeringen og den avslappende stilen så er jeg den rette fotografen for dere. Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktene samtale.


Jeg har fotografert mange brudepar, både hos frisør, vielse, de klassiske portrettene og mottakelsen. Jeg vet hvilke utfordringer og muligheter som kan vente oss i løpet av dagen. Jeg har derfor alltid en planleggingstime i forkant av selve dagen hvor vi ser på deres tidsramme og prater litt om hva som er viktig for dere. Jeg ønsker å være med dere og se på de/den location/stedet som dere ønsker å bli fotografert på. Jeg ønsker å bli bedre kjent med dere, og ønsker at dere blir litt bedre kjent med meg. Jeg ønsker at dere kjenner dere komfortable med meg som fotograf og kjenner at jeg vil ivareta deres ønsker på den beste måte.

Jeg legger hele mitt hjerte i resultatet. Jeg ønsker dere de beste bildene og forevige minnene fra deres store dag på en fin og varig måte.


  • Planleggingstimen i forkant ca 1-2 uker før selve dagen, bestillings/visningstime i etterkant er også inkludert i prisen. Visning/bestillingstimen vil finne sted ca 4 uker etter selve dagen.


  • Ønsker du bildefiler til selvprint er jeg ikke fotografen for deg. Som profesjonell fotograf ønker jeg å formidle helheten. Jeg ønker å levere bildeprodukter som jeg er stolt over å kunne tilby. Produkter du vil ha glede av i mange mange år fremover. Et album er et produkt som jeg mener alle bør invistere i fra dagen sin. Jeg har album i flere format og strørrelser. Jeg er sikker på at vi finner album og produkter som passer dine ønsker, stil og ditt budsjett.


  • Bilder du bestiller i produkter kan også bli tilgjengelig som sosialemediefiler, tilpasset deg som ønker å dele øyeblikk på f.eks instagram og facebook, gi beskjed om du ønsker denne tjenesten.


Viktig å merke seg:

Jeg svarer fortløpende på  epost og meldinger.


Et planleggingsmøte i forkant av dagen er oblikatorisk og er inkludert i prisen. Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg ca 3 uker før selve dagen for bryllupet. Ved behov avtales det flere møter.

På planleggingsmøte er det mulig å besøke de stedene dere ønsker å bli fotografert. Vi ser på mulighetene for variasjon i bildene og legger en plan som passer deres tidsskjema. Ikke minst må vi ha en plan B.


På selve bryllupsdagen.

Jeg anbefaler å sette av ca to timer sammen med fotografen denne dagen. Da er det tid til å spise litt, prate litt og ha en avslappende stund gjennom fotograferingen.


I etterkant av bryllupet.

Vi avtaler en visning/bestillingstime ca 4 uker etter bryllupet. Dere er da velkommen til mitt studio hvor vi sammen går gjennom resultatet fra dagen deres og dere kan bestemme hvilke bilder som passer til de ulike produktene som dere ønsker dere. Bilder og produkter som bestilles på selve visningstimen for dere 15 % rabatt på. For brudepar tilbyr jeg også et online galleri, slik at dere har mulighet til å se igjennom bildene deres hjemme. Online galleriet vil bli tilgjengelig etter visning/bestillingstimen.


Min leverandør har et godt utvalg med album som er nydlige til å bevare de beste bildene fra dagen deres.  Jeg ønsker at du skal ha noe fint som varer år etter år, produkter jeg er stolt over å kunne tilby. Derfor tilbyr jeg ikke bildefiler til selvprint.

Alle bilder som dere velger til produkter vil bli gjordt tilgjengelig slik at du kan ha dem på din smart telefon og lignede, disse bildene har du da mulighet til å dele med venner og bekjente på sosialemedier om du ønsker det. Som f.eks. facebook og instagram.Stemningsfulle bilder av ditt Bryllup

Jeg elsker bryllup, tenk å være så heldig å få fotografere to mennsker som er så glade og engasjerte i hverandre.

En dag i livet settes av til å feire sin kjærlighet sammen med sine nære og kjære.

To som lover hverandre evig vennskap og kjærlighet. Ekte kjærlighet og ekte glede.

Bryllup er fulle av klisjeer, og jeg elsker det:)

Jeg ønsker å fange romantikken, lyset og gleden på en naturlig og ektefølt måte.

Og ikke minst ønsker jeg at bildene dine skal vare og glede i mange mange år på produkter jeg er stolt over å kunne levere. Derfor er det ikke mulig

å få bilderfiler til selvprint.

Ønsker du bildefiler til egenprinting er jeg ikke fotografen for deg. Som profesjonell fotograf ønsker jeg å formidle helheten.


PORTRETTENE

grunnpakke

Fotografering av brud og brudgom før eller etter vielsen.

1-2 timer60 utvlgte bilder vises i online galleri.
Kr 6000.-


HOS FRISØREN

tilvalg

Fotografering hos frisøren.

ca. 1 time. LifeStyle60 utvalgte bilder vises i online galleri.Kr 1500,-


MOTTAKELSEN

tilvalg

Fotografering når brudeparet ankommer festen. Bilder av mingling og stemning i og utenfor lokalet. LifeStyle


50 utvalgte bilder vises i online galleri.


Kr 1500,-


Fotografering av stemningsbilder før under og etter vielsen.

LifeStyle
100 utvalgte bilder vises i online galleriKr 1500,-

VIELSEN

tilvalg

*Utvelgelsen av bilder til visningsgalleriet velges av fotografen.

* Planleggingstimen i forkant og bestillings/visningstime i etterkant er inkludert i grunnpakken.

* Bildefiler er ikke inkludert.

* Betalingen skjer i 3 deler. Se info ved bestilling.

Janicke

FOTOGRAFI - vis meg ditt hjerte


DE MENNSKENE SOM HAR GITT OSS EN BIT AV HJERTET SITT, VIL ALLTID VÆRE EN DEL AV VÅRT LIV.


Medlem av

Norges Fotograf Forbund NNF

Sørlandske fotograflaug*Alle priser gjelder for selve fotograferingen og inkluderer en  en bestilling/visningstime.

Album, forstørrelser og andre produkter kommer i tillegg. Ved bestilling på selve visningstimen er det 15% rabatt på alle produkter i  min pris liste.

Alle priser er inkl. mva.

Copyright © All Rights Reserved JANICKE VESTHEIM SØRENSEN