FOTOGRAFI - vis meg ditt hjerte
SoMe
_N1A5440
bw_N1A5557
bw_N1A5539

Om Fotografi - vis meg ditt hjerte

Fotografi - vis meg ditt hjerte ønsker å skape nære, levende, lekende, drømmende og kreative bilder med mennsker i sentrum. Jeg er opptatt av å fange samspillet mellom dem og gnisten hos den enkelte.


Det settes alltid av god tid, tid til å bli trygg, tid til å varme seg opp, tid til å tenne gnisten. Det settes av god tid til den enkelte. Jeg er opptatt av at fotograferingen skal bli en unik og god opplevelse.


Studioet mitt befinner seg et steinkast fra huset mitt i skogen. Studioet er utradisjonellt og har en god og lun atmosfære med god høyde under taket. Mange gode øyeblikk er fanget her. Jeg elsker å ta skogen og omgivelsene ute her i bruk som studio. Her fotograferer jeg  med det lyset som er naturlig tilstede. Adressen til studio er Haddelandsveien 308, 4517 Mandal. Ca 15 min fra mandal sentrum.


Fotografi er min store lidenskap og har vært det fra tidlige barneår. Et enkelt bilde er for meg en døråpner til både hukommelsen, og inn i en eventyrlig fantasiverden.

Jeg er et drømmende menneske og ønsker at dette gjenspeiles i bildene mine.


Fotografi - vis meg ditt hjerte som firma, ble en realitet i 2013. Mange stemmer bidro til at jeg bestemte meg for å satse på min egen fotografivirksomhet. En stor takk til alle dere.


Jeg har studert mediafag med fordypning i fotografi ved universitetet i Agder.

Foto og grafisk design ved AFR i Hedmark. Jeg har også hospitert hos flere dyktige fotografer på sørlandet.


Bildene av meg i det lille bildegalleriet er fotografert av min gode venn og kollega Lisbeth Finsådal.


Med vennlig hilsen JanickeJeg er mamma til tre barn i alderen, 13, 12 og 9. Det er en fantastisk reise inn i framtiden, livet leves her og nå. De vokser og endres. Det kjennes og synes at tiden endrer dem. Nye mestringer og nye lidenskaper gror i dem.

Tiden kommer på ny og på ny.

La meg stoppe noen øyeblikk av tiden din.


Alt til sin tid sies det. Det er alltid tid til øyeblikk! :)Mvh Janicke


Følg meg gjerne Instagram og facebook

Instagramkontoen til @vismegditthjerte er fylt av øyeblikk spart, ta gjerne en titt innom. Hyggelig om du vil følge. Det er lov å like og reposte om du ønsker dette. Husk å @tagges eller # tagges - vis meg ditt hjerte :)

Hverdagssaker, bakombilder og småfilmer poster jeg av og til via Storys på instagram.