FOTOGRAFI - vis meg ditt hjerte
OM KJØP AV BILDEPRODUKTER

om bestilling av bildeprodukter


IFint å vite......


Bildevisning

Ca 1-3 uker etter fotograferingen kan vi avtale en tid til bildevisning hvor du kan se og bestille de bildeproduktene som du vil ha til ditt hjem. Bildevisningen kan være i mitt studio i Haddelandsveien 308. Eller du kan bestille dine produkter direkte i ditt personlige bildegalleri i min nettbutikk. Lurer du på hva et bilde koster? Klikk herPlanlegg og mål opp 

Det lønner seg å være forberedt til bildevisningen. Tenk over hvilke vegger du vil henge forstørrelser på.

Mål gjerne plassen du vil henge bildene på, slik at du blir fornøyd når bildene henger på veggen.


Slektninger

Tenk også på hvilke familie og venner som kan ha glede av bilder fra fotograferingen. Bilder er en glede å gi og få.


Produkter

Se gjerne innom min min leverandørs produktside, der finner du de allerfleste produkter jeg kan tilby deg.


Valg av bilder

Før bildevisningen gjør jeg en sortering og fjerner mislykkede bilder, som f.eks. "blunkebilder. På bildevisningen blir du presentert ca 20 bilder fra fotograferingen. Varierer litt utifra hvilken pakke du har valgt.

Deretter kan vi sammen velge ut de beste bildene og lager egnede produkter som passer ditt hjem og din smak. Eller du kan velge å sitte hjemme i ro og fred å bestille ditt utvalg hjemme, ved hjelp av min nettbutikk.


Barnevakt

Jeg elsker barn, men akkurat under bildevisningen kan det være lurt om vi har muligheten til å gå gjennom bildene og ta avgjørelser i fred og ro. Jeg anbefaler deg å skaffe en barnevakt når du kommer tilbake til meg for en bildevisning og bestilling.Mine produkter

For at kundene mine skal få en best mulig opplevelse og verdi for pengene sine, velger jeg alltid blant de beste matrialene og tjenestene fra anerkjente leverandører i bransjen!

Bildeprodukter, rammer og album følger de siste trendene når det gjelder materialer og design.


Papir og blekk er valgt med omtanke, slik at bildene du velger å lage skal holde seg like fine og gi glede gjennom flere generasjoner!

Jeg anbefaler å kjøpe dine produkter hos meg for å være sikret den beste gjengivelsen av dine bildeminner.

Ønsker du hjelp til å finne de riktige bildene til dine ønskede produkter, så er du velkommen til en visningstime i mitt studio.