ute eller inne

Om studiofotografering:

I mitt studio er det fint å ta bilder for deg som ønsker en klassisk og stilren fotografering. Her regner og blåser det aldri, og jeg kan fyre med kortreist ved fra skogen omkring meg;)


Jeg har ulike rekvisitter og bakgrunner som kan brukes under fotograferinger. Jeg er også så heldig å ha et utvalg av bleiebukser som kan brukes over for å dekke den, eller under jentenes kjoler så ikke bleia synes.


Når dere annkommer studio er det bare å parkere foran garasjeporten og gå litt opp i bakken. På baksiden finner du døra inn til studio.

Rett innenfor døren parkeres jakker og sko så barn og voksne kan komme inn og bli litt varme i trøya:) Jeg har et lite bad, med toalett og mulighet for å skifte om man ønsker det.


Jeg har vann, te og kaffe til dem som har lyst på det.


Lese gjerne litt om klær. Du finner litt her på nettstedet mitt eller klikk deg inn på min pinterest.


Velkommen til STUDIO.


Om bestillingstimen?

Alle er fotograferinger inkluderer en bildevisingstime i mitt studio. Jeg oppfordrer alle til å forberede seg til den. Se i brosjyren du fikk med hjem, eller bruk litt tid på min oversikt her på nettsiden min. Du finner produkter under fanen "Hva koster et bilde".


Ca 1-2 uker etter fotograferingen booker vi en tid for en visningstime.


Det lønner seg å være forbredt til timen. Planlegg og mål opp. Tenk over hvilke vegger du vil henge forstørrelser på. Mål gjerne plassen du vil henge bildene på, slik at du blir fornøyd når bildene henger på veggen. En ide er å klippe størrelsen ut i papp og prøve på veggen.


Tenk også på hvilke slekninger/venner som kan ha glede av bilder fra fotograferingen. Bilder er en glede å få! På bestillingstimen for du 15% rabatt på dine produkter.


Før bildevisningen gjør jeg en sortering og fjerner mislykkede bilder, som feks blunkebilder. På bestillingsstimen blir du presentert de 20 beste bildene.

Jeg hjelper med å finne  egnede produkter som passer ditt hjem og din smak.


Jeg elsker barn, men akkurat under bildevisningen kan det være lurt om vi kan gå igjennom bildene og ta avgjørelser i fred og ro. Jeg råder deg til å skaffe en barnevakt denne dagen:)


Og til slutt vil jeg informere om at det er ingen bestillingsplikt. Du får den tiden du trenger til å bestemme deg for hva du ønsker å gjøre med bildene. Men det er kun på visningstimen du for 15% rabatt.


Det er mulig å kjøpe høyoppløselige bildefiler til egen printing. Men jeg lagrer bildene dine i minimum 5 år, så jeg anbefaler at du heller prioriterer forstørrelser og album framfor bildefiler.

Du finner priser på produkter HER.

Med vennlig hilsen Janicke

Om utefotografering:

Jeg elsker å ta med meg kameraet ut. Det er flere mulige steder å  fotografere i mitt nærområde. Det er også fullt mulig å ha egne ønsker om sted for fotograferingen. F.eks. på stranda, på hytta, i hagen eller andre  plasser.


Om været blir dårlig den avtalte dagen er det ingen ekstra kostnader ved å avtale ny tid. Evt å bestemme seg for en studiofotografering i steden. 


Det er lurt å tenke litt over hvilke fargetoner man ønsker i bildene sine og gi beskjed til meg om dine tanker rundt dette. Da kan vi sammen finne ut hvor det er best å ta bildene.


Ta gjerne med flere klesskift, unngå klær med skrift og store trykk. Lurt å ta hensyn til elementer i klærene som tar oppmerksomheten bort fra personene på bildet. Ta gjerne en tur innom pinterestkontoen min og få litt inspirasjon om klær og fargevalg.


Velkommen til UTEFOTOGRAFERING.




Hva skjer før og under nyfødtfotograferingen?

Det er bare å ringe meg eller ta  kontakt med meg på e post før fotograferingen om det er noe du er usikker på eller lurer på. Jeg svarer så godt jeg kan på stort og smått ang fotograferingen og dine forbredelser mot den.


Det er lurt å kle babyen i klær som er enkle å ta av og prøve å unngå klær som setter merker på huden. Kanskje sovner babyen godt i bilen på vei til avtalen, slik at man bare kan starte fotograferingen med det samme, da er det greit å ha klær som er enkle å ta av ;)  I studio har vi god tid. Det er tid til mating av baby, spising for de voksne. Så jeg oppfordrer til å ta med mat, du vil ha godt av den.  Det er god tid til å gå rundt å bysse og stelle. Når babyen har sovnet godt, starter vi med å posere han/henne i en positur som er fin og god for ditt barn. Er barnet urolig er det tid til mer byssing og bæring og evt mer mat. Jeg har det ikke travelt så jeg anbefaler dere å ikke ha flere avtaler denne dagen. Ro ned og slapp av så godt du kan. Trenger du å legge deg nedpå litt, så er det plass og mulighet til det.


Det er også mulig å fotografere deg og babyen hjemme i ditt eget hus. En LifeStyle fotografering. Disse bildene vil ha en mer fotojournalistisk stil. Noen synes dette passer dem bedre. Jeg har ingen Nyfødt LifeStyle bilder på mitt nettsted. Men ta gjerne en tur innom pinterest og se litt eksempler om hva slags bilder man kan forvente seg.



Janicke

FOTOGRAFI - vis meg ditt hjerte


DE MENNSKENE SOM HAR GITT OSS EN BIT AV HJERTET SITT, VIL ALLTID VÆRE EN DEL AV VÅRT LIV.

KONTAKT


Adresse: Haddelandsveien 308, 4517 Mandal

Epost: post@vismegditthjerte.no

Tlf: 990 13 686


*Alle priser gjelder for selve fotograferingen og inkluderer en  en bestilling/visningstime.

Album, forstørrelser og andre produkter kommer i tillegg.

Ved bestilling på selve visningstimen er det 15% rabatt på alle produkter i  min pris liste.  Alle priser er inkl. mva.

Jeg tar forbehold om feil og prisendringer.

Copyright © All Rights Reserved JANICKE VESTHEIM SØRENSEN