BRYLLUP

Dette er inkludert i bryllupspakken kr 5900,-

 • fotografering ca 1,5 time på ønsket lokasjon.
 • 1 planleggingstime i studio.
 • 1 visningstime i studio.
 • bildene presenteres i onlinegalleri, bildene er lett redigert, lavoppløselig i visingsgalleriet. Link til side leveres på e-post. (ca 100  bilder i galleri)

Jeg elsker å fotografere kjærlighet. 

Hvis du liker fotografiene mine, stemningen, lyset, den naturlige redigeringen og den avslappende stilen så er jeg den rette fotografen for dere. Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktene samtale.


Jeg har fotografert mange brudepar, både hos frisør, vielse, de klassiske portrettene og mottakelsen. Jeg vet hvilke utfordringer og muligheter som kan vente dere i løpet av dagen. Jeg tilbyr i dag fotografering av portretter/de offisielle bildene. Jeg fotograferer dere både ved å veilede dere inn i forskjellige positurer og jobber for å fange de mer avslappende og spontane øyebilkkene. Jeg har alltid en planleggingstime i forkant av selve dagen hvor vi ser på deres tidsramme og prater litt om hva som er viktig for dere.  Ta gjerne med oversiktsbilder fra det stedet/stedene dere ønsker å bli fotografert, så kan vi sammen se på mulighetene som er på deres loksjon. Jeg kan også anbefale seder til dere om dere trenger hjelp til å velge sted. Jeg møter alltid opp i god tid og vil orientere meg på stedet før brudeparet annkommer fotograferingen. 

Et Bryllups album tenker jeg er noe man bør ha, så dette anbefaler jeg alle å invistere i. Jeg har ulike strørrelser og anntall sider i albumene, så jeg er sikker på at dere finner et som passer dere og deres budsjett. 


 • Planleggingstimen i forkant ca 1-2 uker før selve dagen i mitt studio. Planleggingstime er obligatorisk.


 • En Bildevisning i studio i etterkant er også inkludert. Bildevisningen vil finne sted ca 2-3 uker etter selve dagen i mitt studio. Varierer litt utifra når bryllupet finner sted.  Man kan ønske seg en online løsning om det er vanskelig å møte til vising i studio.


 • Det tilkommer kjøring utover de 30 første km. 10 kr pr. km. 


 • Utvelgelsen av bilder til visningsgalleriet velges av fotografen.


 • Produkter og bildefiler er ikke inkludert. 


 • Digitale bilder leveres lett redigert, lavoppløselig i visingsgalleri. Link til side leveres på e-post. Galleriets formål er for at du skal se resultatet fra fotograferingen. 


 • Betalingen skjer i 2 deler. Se info ved bestilling.


web_DayDreamer_
web_logo-3934
web_logo-4275
web_logo-4463
web_logo-5486
web_N1A9972
web_N1A9640bw
web_logo-4265
web_logo-4463
web_logo-5776
web_logo-5698

Jeg elsker bryllup, tenk å være så heldig å få fotografere to mennsker som er så glade og engasjerte i hverandre.

En dag i livet settes av til å feire sin kjærlighet sammen med sine nære og kjære.

To som lover hverandre evig vennskap og kjærlighet.

Ekte kjærlighet og ekte glede.

Bryllup er fulle av klisjeer, og jeg elsker det:)

Jeg ønsker å fange romantikken, lyset og gleden på en naturlig og ektefølt måte.

Om planleggingstimen.

Et planleggingsmøte i forkant av dagen er oblikatorisk og er inkludert i prisen. Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg ca 3 uker før selve dagen for bryllupet. 

På planleggingsmøte er det fint om dere har med noen bilder fra stedet, stedene dere ønsker å bli fotografert. Vi ser på mulighetene for variasjon i bildene og legger en plan som passer deres tidsskjema. Ikke minst må vi ha en plan B. Viktig at lokasjoner er vurdert. Ønsker dere forslag til lokasjon, ta kontakt med meg på tlf 99013686 før selve planleggingstimen.


På selve bryllupsdagen.

Jeg anbefaler å sette av ca to timer sammen med fotografen denne dagen, selv om det står 1,5 time i pakken. Da er det tid til noe uforutsett. F.eks. tok kjøreturen litt lengre tid.


Jeg møter alltid opp i god tid til å orientere meg i området hvor bildene skal fotograferes.


Om visingstimen.

Vi avtaler en bildevising ca 2-3 uker etter bryllupet. Dere er da velkommen til mitt studio hvor vi sammen går gjennom resultatet fra dagen deres og dere kan bestemme hvilke bilder som passer til de ulike produktene som dere ønsker dere.


Bildeprodukter som bestilles på selve visningstimen for dere 15 % rabatt på. For brudepar tilbyr jeg også et online galleri, slik at dere har mulighet til å se igjennom bildene deres hjemme i forkant av bildevisningen.


Jeg har et godt utvalg av nydelige bildeprodukter og rammer som du kan bevare minnene dine på. Jeg er sikker på at vi finner produkter som passer din stil og ditt budsjett. Ønker du kun digitale bildefiler, kjøpes dette på visingstimen.


Hva koster et Bilde?

Hva koster et Album?

Hva koster Digitale filer?


Hva koster digitale filer fra fotograferingen?


(Bryllupspakke inkludert 100 høyoppløselige bildefiler til privatbruk kr. 13.600,- inkludert rabatt.) Bildefilene kan printes.

Janicke

FOTOGRAFI - vis meg ditt hjerte


DE MENNSKENE SOM HAR GITT OSS EN BIT AV HJERTET SITT, VIL ALLTID VÆRE EN DEL AV VÅRT LIV.

KONTAKT


Adresse: Haddelandsveien 308, 4517 Mandal

Epost: post@vismegditthjerte.no

Tlf: 990 13 686


*Alle priser gjelder for selve fotograferingen og inkluderer en  en bestilling/visningstime.

Album, forstørrelser og andre produkter kommer i tillegg.

Ved bestilling på selve visningstimen er det 15% rabatt på alle produkter i  min pris liste.  Alle priser er inkl. mva.

Jeg tar forbehold om feil og prisendringer.

Copyright © All Rights Reserved JANICKE VESTHEIM SØRENSEN