BESTILL BILDEVISNING

Info


Bildevisning

Ca 1-2 uker etter fotograferingen booker vi en tid for bildevisning i mitt studio i Haddelandsveien 308.Planlegg og mål opp

Det lønner seg å være forberedt til bildevisningen. Tenk over hvilke vegger du vil henge forstørrelser på. Mål gjerne plassen du vil henge bildene på, slik at du blir fornøyd når bildene henger på veggen.

*Ved bestilling på selve visningstimen er det 15% rabatt på alle produkter i min prisliste. Alle priser er inkl.mva. Så du sparer ekstra om du legger inn din ordre denne dagen.


Slekninger

Tenk også på hvilke slekninger/venner som kan ha glede av bilder fra fotograferingen. Bilder er en glde å få.


Produkter

Se gjerne innom min produktside, der finner du ulike produkter jeg kan tilby deg.


Valg av bilder

Før bildevisningen gjør jeg en sortering og fjerner misslykkede bilder, som f.eks. "blunkebilder. På bildevisningen blir du presentert ca 20 bilder fra fotograferingen.

Deretter velger vi sammen ut de beste bildene og lager egnede produkter som passer ditt hjem, din smak og ditt budskjett.


Barnevakt

Jeg elsker barn, men akkurat under bildevisningen kan det være lurt om vi har muligheten til å gå gjennom bildne og ta avgjørelser i fred og ro. Jeg anbefaler deg å skaffe en barnevakt.Mine produkter

For at kundene mine skal få en best mulig opplevelse og baluta for pengene sine, velger jeg alltid blant de beste matrialene og tjenestene fra anerkjente leverandører i bransjen!

Bildeprodukter, rammer, album følger de siste trendene når det gjelder matrialer og desin.


Papir og blekk er valgt med omtanke, slik at bildene du velger å lage skal holde seg like fine og gi glede gjennom flere generasjoner!

Her kan du ønske hvilken dag og klokkeslett for bildevisningen.

Jeg prøver å legge til rette så langt det er mulig:)

 
 
 
 
 
 
 

Janicke

FOTOGRAFI - vis meg ditt hjerte


DE MENNSKENE SOM HAR GITT OSS EN BIT AV HJERTET SITT, VIL ALLTID VÆRE EN DEL AV VÅRT LIV.


Medlem av

Norges Fotograf Forbund NNF

Sørlandske fotograflaug*Alle priser gjelder for selve fotograferingen og inkluderer en  en bestilling/visningstime.

Album, forstørrelser og andre produkter kommer i tillegg. Ved bestilling på selve visningstimen er det 15% rabatt på alle produkter i  min pris liste.

Alle priser er inkl. mva.

Copyright © All Rights Reserved JANICKE VESTHEIM SØRENSEN