BRYLLUP

Portretter av kjærlighet  kr 21.990,- Nydelig BryllupsAlbum er inkludert i prisen.

Bryllup - din drømmedag.

Jeg elsker å fotografere kjærlighet.

Hvis du liker fotografiene mine, stemningen, lyset, den naturlige redigeringen og den avslappende stilen så er jeg den rette fotografen for dere. Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktene samtale.


Jeg har fotografert mange brudepar, både hos frisør, vielse, de klassiske portrettene og mottakelsen. Jeg vet hvilke utfordringer og muligheter som kan vente oss i løpet av dagen. Jeg tilbyr i dag fotografering av portretter/de offisielle bildene. Jeg fotograferer dere både ved å veilede dere inn i forskjellige positurer og jobber for de litt mer avslappende og spontane øyebilkkene. Jeg har alltid en planleggingstime i forkant av selve dagen hvor vi ser på deres tidsramme og prater litt om hva som er viktig for dere. Jeg ønsker å være med dere og se på de/den location/stedet som dere ønsker å bli fotografert på. Jeg ønsker å bli bedre kjent med dere, og ønsker at dere blir litt bedre kjent med meg. Jeg ønsker at dere kjenner dere komfortable med meg som fotograf og kjenner at jeg vil ivareta deres ønsker på den beste måte.

Jeg legger hele mitt hjerte i resultatet. Jeg ønsker dere de beste bildene fra deres store dag. Et Bryllups album tenker jeg er noe man bør ha, så dette er inkludert i min fotograferingspakke.


  • Planleggingstimen i forkant ca 1-2 uker før selve dagen, En Bildevisning i etterkant er også inkludert. Bildevisningen vil finne sted ca 2-3 uker etter selve dagen.


  • Ønsker du bildefiler til selvprint er jeg ikke fotografen for deg. Som profesjonell fotograf ønsker jeg å formidle helhetn. Jeg ønsker å levere bildeprodukter som jeg kan garantere kvaliteten på. Produkter du vil ha glede av i mange mange år framover.


  • Bilderene fra fotograferingen blir også tilgjengelig som sosialemediefiler (SoMe), tilpasset deg som ønker å dele øyeblikk på f.eks instagram og facebook. Og som referanse om du ønsker å bestille flere produkter på et senere tidspunkt. Disse filene kan ikke brukes til selvprint.Jeg svarer fortløpende på  epost og meldinger.


Et planleggingsmøte i forkant av dagen er oblikatorisk og er inkludert i prisen. Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg ca 3 uker før selve dagen for bryllupet. Ved behov avtales det flere møter.

På planleggingsmøte er det mulig å besøke de stedene dere ønsker å bli fotografert. Vi ser på mulighetene for variasjon i bildene og legger en plan som passer deres tidsskjema. Ikke minst må vi ha en plan B.


På selve bryllupsdagen.

Jeg anbefaler å sette av ca to timer sammen med fotografen denne dagen. Da er det tid til å spise litt, prate litt og ha en avslappende stund gjennom fotograferingen.


I etterkant av bryllupet.

Vi avtaler en bildevising ca 2-3 uker etter bryllupet. Dere er da velkommen til mitt studio hvor vi sammen går gjennom resultatet fra dagen deres og dere kan bestemme hvilke bilder som passer til de ulike produktene som dere ønsker dere, og dere bestemmer selv hvilke bilder som skal i deres bryllupsalbum.


Bildeprodukter som bestilles i tillegg til albumet på selve visningstimen for dere 15 % rabatt på. For brudepar tilbyr jeg også et online galleri, slik at dere har mulighet til å se igjennom bildene deres hjemme i etterkant av bildevisningen.


Jeg har et godt utvalg av nydelige bildeprodukter som du kan bevare minnene dine på. Jeg er sikker på at vi finner produkter som passer din stil og ditt budsjett.


web_DayDreamer_
web_logo-3934
web_logo-4275
web_logo-4463
web_logo-5486
web_N1A9972
web_N1A9640bw
web_logo-4265
web_logo-4463
web_logo-5776
web_logo-5698

Stemningsfulle bilder av Brudeparet.

Jeg elsker bryllup, tenk å være så heldig å få fotografere to mennsker som er så glade og engasjerte i hverandre.

En dag i livet settes av til å feire sin kjærlighet sammen med sine nære og kjære.

To som lover hverandre evig vennskap og kjærlighet. Ekte kjærlighet og ekte glede.

Bryllup er fulle av klisjeer, og jeg elsker det:)

Jeg ønsker å fange romantikken, lyset og gleden på en naturlig og ektefølt måte.

PORTRETTENE

bryllupspakke

Fotografering av brud og brudgom før eller etter vielsen.

1-2 timer

Bryllupsalbum inkludert

Bildevising inkludert

Planleggingstime inkludert


60 utvlgte bilder presenteres.

(18 stk  Albumsider inkludert).
Kr 21.900 .-


*Utvelgelsen av bilder til visningsgalleriet velges av fotografen.

* Planleggingstimen i forkant bildevisning i etterkant er inkludert i bryllupspakken.

*Ett stk BryllupsAlbum er inkludert i prisen. Albumet er i str 33 cm bred og 26 cm høy.

* Bildefiler er ikke inkludert. 

*SoMe digitale bildefiler inkludert (kan ikke printes) Du finner info om SoMe filer på min nettside.

* Betalingen skjer i 3 deler. Se info ved bestilling.

Janicke

FOTOGRAFI - vis meg ditt hjerte


DE MENNSKENE SOM HAR GITT OSS EN BIT AV HJERTET SITT, VIL ALLTID VÆRE EN DEL AV VÅRT LIV.

KONTAKT


Adresse:

Haddelandsveien 308, 4517 Mandal


Epost:

post@vismegditthjerte.no


Tlf:

990 13 686


*Alle priser gjelder for selve fotograferingen og inkluderer en  en bestilling/visningstime.

Album, forstørrelser og andre produkter kommer i tillegg. Ved bestilling på selve visningstimen er det 15% rabatt på alle produkter i  min pris liste.

Alle priser er inkl. mva.

Copyright © All Rights Reserved JANICKE VESTHEIM SØRENSEN