NYFØDT

Nyfødt fotografering kr 2500,-/*3500,-

Ønsker du nydelige bilder av barnet ditt mens det er nyfødt, er det viktig å få fotografert  barnet innen det er 12 dager gammelt.


Små babyer bruker mye tid på soving, og er gjerne krøllet sammen i noe lignende stillinger de sov i inne i magen til mammaen sin. Babyen vokser i rekordfart de første to ukene og de begynner å strekke på armer og ben. Etter to uker slutter de gjerne også med å sove så tungt at man kan flytte dem rundt i forskjellige positurer. Derfor ønsker jeg å fotografere den lille innen hun/han er 12 dager gammel. Er barnet over 12 dager, anbefaler jeg dere å ringe meg så finner vi ut om vi likevel vil statse på nyfødtbilder, eller om vi kanskje må tenke litt anderledes rundt fotograferingen. Jeg ønsker å gi dere den beste mulighet til å få fine og uforglemmelige bilder av den nye lille verdensborgeren.


Jeg setter av god tid til fotograferingen. Den kan ta alt fra 30 min til 4 timer.

Så jeg anbefaler å ta med mat og drikke til både barn, mor og far.


Det er ekstra varmt i studioet denne dagen, så ta på lette sommerklær:)

Nyfødtfotografering i studio kr 2500,-

Gravidfotografering kr 1500,-

Gravid + nyfødtfotografering kr 3000,-


*LifeStyle - hjemme hos fotografering - nyfødt kr 3500,-


Prisen gjelder for selve fotograferingen og inkluderer bildevising hos fotografi - vis meg ditt hjerte.


Album, forstørrelser, og andre produkter kommer i tillegg. Bestiller du dine produkter på visning/bestillingstimen for du 15% rabatt på dine valg.

NB! Bilder du bestiller i produkter kan også bli tilgjengelig som SoMe digitalebildefiler, tilpasset deg som ønker å dele øyeblikk på f.eks instagram og facebook.

Bildefilene kan ikke brukes til print. SoMe bildefilene har Fotografi - vis meg ditt hjerte sin logo. Den er godt synlig på bildet, men dekker ikke over anskter.

Gi gjerne beskjed om du ønsker denne tjenesten.

Spørsmål  og svar

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt. Her har jeg  gitt en liten samling om de vanligste spørsmålene.


  • Hvor gammel bør barnet være for nyfødtfotografering?

"Den idielle alder er mellom 3-12 dager"


  • Når bør jeg bestille time til fotograferingen?

"Jeg anbefaler å bestille timen allerede mens babyen er i magen".


  • Hva om babyen ikke kommer til termin?

"Jeg holder av tid til fotograferingen. Du er sikret tid!"


  • Hvor lang tid tar fotograferingen?

"En typisk fotografering tar opptil 3 timer totalt. Noen ganger litt mer:)"


  • Hva bør babyen ha på seg på bildene?

"Mange bilder blir tatt av babyen kun med bleiebukse eller innepakket i et passene teppe. Ønskes mer klær er det viktig at klærene passer ordentlig. Babyen blir litt borte i klær som ikke passer;)"


  • Kan jeg kjøpe filer til selvprint?

"Det er ikke mulig å kjøpe filer til selvprint hos meg. Som profesjonell fotograf ønsker jeg å formidle helheten, jeg ønsker å levere bildeprodukter som jeg er stolt av. Produkter som varer  i mange år framover, og som du kan være stolt av!"

  • Hva bør jeg ellers ta med til studio?

"smokk hvis babyen bruker det, et klesskift til deg selv, skal du holde en naken baby kan det fort bli litt søl av naturlige årsaker;) Ekstra bleier og våtservietter. Mat til stor og liten. Babyens personlige kosedyr, teppe eller annet personlig som du ønsker å ha med på noen bilder".


  • Hva gjør du for å sørge for at babyen har det bra?

"Den viktigate tingen er at jeg sørger for at rommet er ekstra varmt. Gjerne ha på noen lyder som minner om lydene fra inni mammas mage. Du finner slike lyder på spotyfy:) Jeg liker spesielt skogslyder, prøv å søk på Forest Sounds ellerNature Sounds. Lydene kan Hjelpe barnet å sove. Jeg tvinger heller aldri barnet inn i positurer som de ikke er komfortabel for babyen. Jeg tilpasser positurene etter babyens singnaler".


  • Hva tenker du om sikkerheten til babyen under fotografeingen?

Det er viktig at ting ikke kan velte. Forsiktighet med babyens nakke. Overflaten som babyen ligger på er myk i tilfelle babyen tipper mot en side. Foreldrene er alltid rett ved barnets side slik at de kan støtte og passe på barnet under hele fotograferingen. Sammen sørger vi for at barnet har det varmt, trykt å godt".


Janicke

FOTOGRAFI - vis meg ditt hjerte


DE MENNSKENE SOM HAR GITT OSS EN BIT AV HJERTET SITT, VIL ALLTID VÆRE EN DEL AV VÅRT LIV.

KONTAKT


Adresse:

Haddelandsveien 308, 4517 Mandal


Epost:

post@vismegditthjerte.no


Tlf:

990 13 686


*Alle priser gjelder for selve fotograferingen og inkluderer en  en bestilling/visningstime.

Album, forstørrelser og andre produkter kommer i tillegg. Ved bestilling på selve visningstimen er det 15% rabatt på alle produkter i  min pris liste.

Alle priser er inkl. mva.

Copyright © All Rights Reserved JANICKE VESTHEIM SØRENSEN