JANICKE - vis meg ditt hjerte
Blogg

Blogg @vismegditthjerte

Velkommen til min blogg!

På denne bloggen ønsker jeg å utforske den unike plassen bilder har i våre hjerter, spesielt når det kommer til familier. Du vil også finne et og annet innlegg om andre fotograferinger jeg har engasjert meg i.


Bilder forteller en historie, de viser oss hvem vi er som mennesker og minner oss om at vi hører sammen.

Gjennom å skrive blogginnlegg vil jeg dele min kjærlighet for fotografiet og hvordan det kan berike våre liv. Jeg vil fortelle deg hvorfor akkurat du bør prioritere å gjøre en avtale for å sikre deg gode bilder av deg og dine kjære. Jeg kan med hånden på hjertet å si at bilder av de viktiste mennekene og begivenhetene er verdt å sette av tid og resursser til. Bilder gir gleder i hjertet vårt, og minner som varer i generasjoner. Verider som bare øker, for hver dag, hvert år og for hver generasjon. Ekte verdier som måles i hjertet.


Bilder viser at vi alle hører til, at vi har satt våre spor og er en del av noe større enn oss selv. Bli med meg på reisen der jeg fotograferer mennesker i og utenfor studio. Jeg viser hvordan bilder kan formidle følelser og hvordan de kan knytte mennesker sammen.


Jeg vil fotografere deg, så send meg en forespørsel her: