JANICKE - vis meg ditt hjerte
DAGBOK

DAGBOK - øyeblikk fanget

KOMMER 12.08.24

KOMMER 02.09.24

KOMMER 07.10.24

KOMMER 04.11.24

KOMMER

KOMMER

KOMMER

KOMMER

KOMMER

KOMMER

KOMMER

KOMMER

KOMMER

KOMMER

KOMMER

KOMMER

Fjording

DYREVENNER i Marnardal


I Marnradal fotograferte jeg disse flotte Fjordingene. Fjording er en norsk hesterase og regnes som en av de eldste og reneste hesterasene i verden. Rasen har røtter tilbake til vikingtiden og har utviklet seg gjennom århundrer i de tøffe klimatiske forholdene i fjordområdene i Vest-Norge.


Det er veldig gøy når dyra kan få være i fokus sammen med sine eiere. Dyr har en ekstra plass i hjertet mitt. Veldig gøy å få muligheten til å fange bilder av selve Fjoringen. Staselig og vakker!ENKELT, RENT OG TIDLØST. HELT NY!

NYFØDT sørlending


I jakten på tidløshet omfavner jeg den minimalistiske estetikken i tilnærmingen til nyfødtfotograferingen. Jeg ønsker å bruke enkle bakgrunner, naturlige teksturer og en nøytral farge palett som legger til rette for at den lille stjernen kan skinne. Hvert bilde blir et kunstverk, der babyens unike skjønnhet står i sentrum.

Fotografering av nyfødte handler også om å fange de sarte små detaljene hos den nye lille verdensborgeren.

Gjennom redigeringen og med fokus på små detaljer blir hvert bilde en fin dokumentasjon av din lille skatt. Skatter som du og den lille med tiden vil sette pris på for livet ut.


En nyfødt fotografering skjer alltid med babyens komfort og sikkerhet i høysetet, ikke alle små er komfitable med de samme liggestillingene, så hele prosessen tilpasses de signalene som den lille gir fra seg. Det settes av god tid til disse bildene, og forelderene kan slappe av, eller være en del av seansen. Det er tid til å drikke, spise, kose og mate den lille nye skatten.


Den lille fine gutten her, sov godt og lenge helt fra begynnelsen av. Men det er heller unntaket en regelen. Ofte må det litt mating, byssing og tålmodighet til, før de små finner den gode og dype søvnen.

SØGNES SKJÆRGÅRD

Bryllup


Jeg fotograferer hvert år en håndfull bryllup. Det er de fine kjærestebildene jeg virkelig liker å fotografere. Disse bildene blir tatt enten før, etter eller t.o.m en annen dag en selve dagen.


Parets ønsker står alltid i fokus, og jeg gjør alltid mitt ytterste for å oppfylle visjonene som paret har.

Bilder ytterst i havgapet, i skogen eller på en eng gir helt ulike uttrykk, og er alle like vakre. Det er parets preferanser som avgjør. Et av bryllupene jeg fotograferte i 2023 var ute i Søgnes skjærgård. Det var en sånn blåsbortdag som kan være utfordrene. Plassen ute på øya som paret feiret sin dag og ønsket å få fotografert sine bilder gav et nydelig bakteppe for parets bryllupsdag! 

HÆRLIG ETTÅRING

1 ÅRSBILDER OG FAMILIE


En ettårsfotografering i studio er kjempe gøy. Det er aktivt, man kan regne med å få ganske så mye hverdagstrim servert som perler på en snor, spesielt om det er en 1 åring som har blitt en kløpper på gåing og løping. Bilder blir til med lek, tull og tøys. Og litt alvor. Ofte ligger alle følelsene klare til å vises. 


En liten skatt på ettår, har knist en stund, og når stunden er over, tar jeg ofte en pause, og prøver litt til. Det tas alltid hensyn til barnet, så når barnet er sliten og har brukt opp oppmerksomheten og lysten til å være med på notene avslutter vi. Ønsker du å fange familien sammen også, er det lurt å gi beskjed til meg ved bestilling, sånn at jeg kan legge opp fotograferingen med hensyn til dine ønsker.


Det skal være morsomt å dra til fotografen. Og det viktigste av alt, så er målet at du sitter igjen med bilder du kan ha glede av livet ut!