JANICKE - vis meg ditt hjerte
Familien, barn, baby

BARNE OG FAMILEFOTOGRAFERING I NÆREHETEN AV KRISTIANSAND

Hvem er viktigst i livet ditt akkurat nå?

IMPONERT


“Jeg fikk fantastiske bilder av begge sønnene mine og av våres familie. Jeg er imponert over alle de fine bildene som ble tryllet fram i kaoset når en 1 åring og nyfødt skal fotograferes:) Kommer til å bruke denne fotografen igjen når minsten skal ha 1 årsbide”


Inger


Et godt bilde starter med riktig planlegging og forbredelser.

TIMEAVTALE  familie

Prisen på fotograferingen inkluderer fotografens forberedelser,

etterarbeid og bestillingsmøte i etterkant av fotograferingen.

TYPE FOTOGRAFERINGER


 • Babyfotografering 1 time kr 1.900,-
 • Barnefotografering 1 time kr 1.900,-
 • Konfirmantfotografering 1 time kr 1.900,-
 • Familiefotografering 1 time kr 1.900,-
 • Søskenfotografering 1 time kr 1.900,-
 • Eventyrlig 1 time kr 2.350,-
 • MineDyrevenner 1 time kr 2.350,-
 • Nyfødtfotografering 3 timer kr 2.300,-
 • Storfamilien eller venneflokken 1 time kr 1900,-

For å finne totalpris på investeringen kan du tenke:

Eksempel: 1900 + evt. tilvalg + bilder = totalpris

HVA KOSTER EKSTRA?


 • Bilder. Disse kjøpes i etterkant når du har sett resultatet.
 • Fotografering etter kl.17 ukedager kr 600,-
 • Fotografering helg kr 600,-
 • Retusj utover normal redigering kr 250,-/pr.10min
 • Ønsker du en kombinasjon av innebilder og utebilder? kr 600,-
 • Ønsker du en kombinasjon av flere typer fotograferinger? kr 600,-
 • For kjøring utover lindesneskommune, ta kontakt for pris.

Visste du at?

Du kan kombinere flere typer fotograferinger om du ønsker!

Feks: Ettårsfotografering + søskenbilder + familiebilder

Da betaler du 1900 + 600 = 2500,-

TRINN 1


Etter at dere har lest prislisten og føler at "nå kjører vi", finner vi en felles dato for barnefotograferingen i studioet, og dere betaler fotograferingsavgiften. Da er tiden booket for dere!

TRINN 2


Det er tid for selve fotograferingen. Vi sees i studioet og tar bilder med forskjellige bakgrunner og med ulike antrekk, og skaper vakre bilder til dere!

TRINN 3


Ca. 1-2 uker etter fotograferingen kommer dere tilbake til studioet for bildevisning. Da går vi gjennom hvilke bilder som er deres favoritter, og hvilke bilder dere ønsker å lage bilder eller fotoalbum av!

kontaktmeg

FAMILIEfotografering


 • Fotografier av familien sammen med barn blir tidløse minner som vil vare livet ut. Disse bildene blir en verdifull del av familiens historie og kan deles og nytes i generasjoner.
 • Bildene fanger familiebånd og samhørighet, og de gir en følelse av samvær og kjærlighet.
 • Familieportretter gir evigvarende minner som kan deles og settes pris på i generasjoner. 
 • Bildene dokumenterer vekst og endringer. Fra småbarn til tenåringer og videre, bildene gir en visuell reise gjennom familiens utvikling og vekst. Er det ikke spennende?
 • Bildene gir en bekreftelse på at alle er verdifulle og en del av flokken, og gir en vitamininnsprøyning i din egen og barnas selvbilde. Ekte hjerteverdi.
 • Familiens identitet fortalt i et bilde. Bildet kan inkludere spesielle gjenstander, steder eller aktiviteter som er betydningsfulle for familien, og dermed styrke den felles historien og tilknytningen.Bilder blir til verdifulle familieskatter i generasjoner.


Når du skal beregne din totale pris kan du tenke

1900 + produkter = totalpris.


Selve fotograferingen betales ved bestilling, mens produktene kjøpes for seg når du har sett bildene fra fotograferingen.

Jeg tilbyr alt fra ferdige veggbilder i beste kvalitet, til digitale bildefiler.


Timeavtalen for fotograferingene presentert på denne siden koster kr 1900,-

Helgetilegg kr 700,-


For kjøring utover Lindesneskommune ta kontakt for pris.


SEND FORESPØRSEL

familie med baby

SØSKENfotografering

søsken bilde

Å fotografere søsken sammen kan være en verdifull investering av flere grunner, og akkurat disse bildene kan bli skatter for livet.


Her er noen grunner til hvorfor det er meningsfullt å ta bilder av søsken sammen: 


 • Søskenbilder bidrar til å fortelle familiens historie. De gir et øyeblikksbilde av dynamikken dem imellom, og hvordan søsknene vokser og utvikler seg sammen gjennom årene.
 • For barna kan det bety at å bli fotografert sammen bidrar til at båndene mellom søsken vokser. Det gir dem anledning til å samhandle og kommunisere på en unik måte, skape sterke bånd og minner som vil ha varig verdi i hjertene deres.
 • Feirer Individuelle Personligheter. Fotografier av søsken kan fange deres individuelle personligheter og samtidig vise den unike kjemien mellom dem. Bilder kan vise forskjeller og likheter, og hvordan dette beriker deres forhold.
 • Vi voksne setter ofte stor pris på bilder av barna våre sammen. Disse bildene gir deg glede og stolthet når du ser på barna som samhandler og støtter hverandre, og du blir påminnet om hva familietiden betyr for deg i dag, og langt inn i fremtiden.
 • Å ta jevnlige bilder av søsken sammen kan også bli en fin tradisjon i familien. Det kan være en måte å markere viktige øyeblikk, for eksempel bursdager, ferier eller andre spesielle anledninger. Ikke minst skaper det et visuelt uttrykk for barnets utvikling og vekst. Hvor fint er ikke det å eie?


Jeg fotograferer gjerne ute i naturen rundt studioet mitt, eller et sted som annet sted som du har en personlig tilknyting til.Når dere har bestilt en timeavtale med meg, så sender jeg dere litt mer informasjon om bl.a klær og andre tips som kan være fint å fint å vite før dere kommer til avtalen deres. Jeg deler også tips om hvordan du kan forbrede barna til timen.


Mitt ønske er at vi sammen skal lykkes med å sammen skape god bilder av dine barn.


SEND FORESPØRSEL


1 ÅRSfotografering

En milepel som fortjener mange uforglemmelige øyeblikk bevart i et bilde.


 • Ettåringens alder er en tid fylt med unike og uforglemmelige øyeblikk. Fra de første skrittene til de sjarmerende smilene, er dette en fase som går raskt forbi. Profesjonelle bilder kan fange disse øyeblikkene og bevare dem for alltid.
 • Bildene blir et vindu inn i den spennende tiden da barnet lærer og oppdager verden rundt seg.
 • Bildene blir ikke bare dokumentasjon, men også kunstneriske uttrykk som kan pryde vegger og skape glede hver dag.
 • Samlet sett er investeringen i fotografier av ettårigen en investering i verdifulle minner og kunstnerisk dokumentasjon av denne bemerkelsesverdige fasen i livet. Disse bildene vil tjene som en konstant påminnelse om kjærligheten, gleden og eventyret som følger med å være foreldre til et barn i det første spennende leveåret.

 La meg hjelpe deg med å bevare disse minnene for alltid.


Når du bestiller en avtale for å få hjelp til å fotografere barne ditt, vil du få all den informasjonen du trenger før, under og etter gjennoført fotografering. Har du spørsmål utover den informasjonen jeg gir deg, er det bare å ta kontakt.


Kan du ikke møte til timen din pga sykdom eller andre uforutsette hendelser, er det gratis å endre avtaletidspunkt. Jeg vet at barn fort kan bli pjuske og sove dårlig som fører til at smilene ikke kommer så lett, da er mamma eller pappas fang er det eneste stedet de ønsker å befinne seg. 


En sliten og pjusk krabat må heller komme til fotografen en annen dag. Jeg er alltid fleksibel, og ønsker å legge tilrette for en fin fotograering. 


SEND FORESPØRSEL

ett årsbilde
bilde av tenåring

STORE barn og konfirmanter

HAR DU STORE BARN?


Barna endres år for år. Bilder av de store barna er viktig å ta vare på. 


Jeg vet hvor stor glede det gir å ha minneverdig bilder av egne barn, så det er min største glede å hjelpe deg med å få akkurat det.


Ikke noe varmer mamma og pappahjertet mer enn å se bilder av barna i alle livets faser. Det er en følelse av trygghet å få på plass bilder av de store barna også. Du vil jo gjerne huske hvordan de mange utrykkene deres var når de smilte, lo, var alvorlige, tøysete og tullete i undomsårene. Konfirmant er en fin anledning til å ta profesjonelle bilder av undommen. En egen time med fotografen gir mulighet for å få frem mange flere utrykk, et større utvalg med variasjoner enn et skoleportrett. 


Jeg er selv mamma til 3 flotte barn, og det beste jeg eier er bilder av dem i ulike alder på veggene mine hjemme. Bilder som jeg kan ha med meg livet ut.  Er det noe jeg ikke vil miste av alle tingene hjemme, så er det bildene av barna.


Når barna en dag forlater hjemmet vårt, og starter sine egne liv utenfor hjemmet, vil bildene være med deg hver eneste dag.

Du kan kjenne en varme og glede ved å tenke på de fine bildeskattene som skal være her for alltid. Ikke minst gleden de kan gi barna når de stikker innom , og kan mimre over egen barndom, og kanskje kan de bli til fine samtale startere med barne barn en gang i framtiden.


Jeg vil gjerne hjelpe deg å få flotte bilder av dine unge og håpefulle, som du kan ha hjemme på veggen hos deg!


Jeg vet at ungdommen ikke alltid så gira på å stille opp foran kamera, men har de kanskje et kjæledyr eller en hobby de liker ekstra godt?

Det kan kanskje være lettere å få de unge med til fotografen, hvis vi kan lage noen bilder rundt akkurat de de liker.


Ta kontakt med meg, så kan vi ta en prat om hva som kan være perfekt utgangspunkt for å gjøre fotograferingen til en positiv og morsom opplevelse for akkurat din undom.


SEND FORESPØRSEL


kontaktmeg

Her finner du produkt priser Klikk Pris

Logo fotograf