JANICKE - vis meg ditt hjerte
Nyfødt

NYFØDTFOTOGRAFERING I MANDAL

RENT, NATURLIG, ENKELT OG TIDLØST

Prisen på fotograferingen inkluderer fotografens forberedelser, etterarbeid og betsillingsmøte i etterkant av fotograferingen.


NYFØDTFOTOGRAFERING  • Nyfødtfotografering 3 time kr 2.300,-For å finne totalpris på investeringen kan du tenke:

Eksempel: 2.300 + bilder = totalprisHVA KOSTER EKSTRA?


  • Bilder, disse kjøpes når du har sett resultatet.
  • Fotografering etter kl.17 ukedager kr 600,-
  • Fotografering helg kr 600,-
  • Retusj utover normal redigering kr 250,-/pr.10min
  • Ønsker du en kombinasjon av innebilder og utebilder? kr 600,-
  • For kjøring utover lindesneskommune, ta kontakt for pris.


TRINN 1


Etter at dere har lest prislisten og føler at "nå setter vi i gang", finner vi en felles dato for nyfødtfotograferingen i studioet, og dere betaler fotograferingsprisen.


Da er tiden booket for dere!

TRINN 2


Det er tid for selve fotograferingen. Vi møtes i studioet og tar forskjellige bilder av den lille. 

Jeg legger babyen i ulike posisjoner å skape vakre nyfødtbilder til dere!

TRINN 3


Cirka 1-2 uker etter fotograferingen kommer dere tilbake til studioet for bildevisning. Da går vi gjennom hvilke bilder som er deres favoritter, og hvilke bilder dere vil lage bilder eller fotoalbum av!


HELT NY!


Jeg liker best å fotografere den lille når han er fra 2-10 dager, men har du en liten som er noen dager eldre, så ta gjerne kontakt, så kan vi ta en prat om mulighetene.


Ofte liker nyfødte små mennesker seg aller best i mor eller fars armer, og hvilket sted er ikke mer perfekt enn å ta noen bilder mens de er akkurat der.


Invester i bildeminner som varer og lar deg huske den herlige nyfødtiden.


Den første tiden som går så utrolig fort. Babyene forandrer seg, bare på de første 4 ukene skjer det mye.


La meg forevige de små prikkene over nesen, dun på små kinn og skuldre.


Bildene jeg fotograferer er litt posert, men fortsatt veldig naturlige og uten for mye props som stjeler oppmerksomhet fra den nyfødte.

Jeg er fotografen for dere som liker det rent, enkelt og naturlig. Dere liker at babyen er i hovedfokus og tidløst dokumentert.


Bildene vil glede deg, familien og ikke minst ditt barn både nå og senerei livet.


Det er lurt å bestemme seg i god tid før termin om man ønsker å bestille fotograf for å forevige den nyfødte babyen. Ta gjerne kontakt med meg i god tid før termin og gi beskjed om at dere ønsker en time.


Det er de 10 første dagene som egner seg aller best.


Det settes av godt med tid til selve fotograferingen da babyen styrer dagen.

Ta kontakt for mer info.


En timeavtale til fotografering av nyfødt koster kr 2300,-

En nyfødt fotografering varer alt fra 2-3 timer.


Sånn finner du den totale invisteringen:  2300 + pris per bilde = totalpris.


Fotograferingen betales ved bestilling, mens produktene kjøpes separat etter at du har sett bildene.

Jeg tilbyr ferdige bildeprodukter av beste kvalitet. Det er også mulig å kjøpe digitale bildefiler hvis disse er viktige for deg.

Ny i verden
nyfødt @vismegditthjerte
Innramming av nyfødtbilder

Her finner du priser på bilder KLIKK 

Janicke Vestheim Sørensen

Send en timeforespørsel ved å klikke på BOOK EN TIME

BabyBlue


Hvorfor synes jeg at bilder av den nyfødt så betydningsfullt?

Å fotografere din nyfødte baby er en unik og betydningsfull måte å bevare minner på som varer livet ut.


De første dagene og ukene av en baby's liv er en helt unikt fase av livet. En fase som kan være preget av beundring, bekymring, glede, frustrasjon over søvn, og armer som aldri rekker å gjøre de tingene som man gjerne også skulle gjøre. En fase hvor man gjerne prioriterer helt andre gjøremål, enn man gjorde før. Tiden kan oppleves som om dagene og nettene flyter litt over hverandre. 


En av hovedgrunnene til å fotografere din nyfødte baby er å fange de små detaljene som forandrer seg raskt. Babyer vokser utrolig fort, og det som kan virke som små ting i dag, som de små fingrene, tærne eller ansiktsuttrykkene, vil endre seg på et blunk. Fotografering gir muligheten til å fryse disse øyeblikkene i tid og gi deg en sjanse til å se tilbake og gjenoppleve den første tiden med ditt lille vidunder.


Å fotografere nyfødte gir også en unik mulighet til å fange den spesielle forbindelsen mellom babyen og foreldrene.

Øyeblikk av kjærlighet og ømhet blir fanget på kamera, og disse bildene blir et evig minne om den sterke båndet som er dannet i de første dagene av babyens liv. Disse bildene blir ikke bare et viktig dokument for babyen å se tilbake på når han eller hun blir eldre, men de tjener også som en påminnelse for deg om den dype kjærligheten og beskyttelses instinktet du følte fra begynnelsen.


Det er også en terapeutisk verdi knyttet til å fotografere nyfødt tiden. Tiden etter fødselen kan være en utfordrende periode, preget av søvnmangel og hormonelle endringer. Fotografering kan være en positiv og kreativ aktivitet som gir foreldrene en mulighet til å fokusere på det vakre og gledelige i øyeblikket, og det kan bidra til å lette stresset og skape positive minner i en ellers utfordrende tid.


I tillegg til de emosjonelle fordelene, har fotografier av nyfødte også en praktisk verdi. De kan brukes til å lage fødselskort, familiealbum eller dekorasjon til babyens rom. Mange foreldre velger også å dele bildene på sosiale medier for å feire den nye tilveksten i familien og motta gratulasjoner og støtte fra venner og familie.


Fotografering gir en varig gave til både foreldre og barn, og skaper minner som vil bli verdsatt gjennom hele livet. Det er en investering i familiens historie og en måte å feire kjærlighet, liv og det mirakuløse ved å bringe et nytt liv inn i verden.


Jeg synes nyfødt bilder er så vakre og magiske.


Hjertelig hilsen Janicke